21 de novembre del 2015

RESULTATS DELS NOSTRES CONJUNTS ALS CAMPIONATS D'ESPANYA BASE

Com tots sabeu aquest dies s'està celebrant els campionats d'Espanya Base de conjunts  a Saragossa. El Club Rítmica Girona hi participa amb unió d'altres clubs gironins. Aquí us deixem una petita crònica de cada conjunt:


BENJAMINES VII
Aquest dijous les Benjamines nivell VII varen realitzar un molt bon exercici als Campionats d'Espanya base.
Felicitem a la Marta i Ainara ( CRGirona), la Nuria i l'Anna (CRVilablareix) i a la Martina (IMEPalafrugell) per la seva 11ena classificació d'un total de 35 conjunts participants.
Sou unes CAMPIONES !!
Estem molt orgullosos del vostre esforç. 


Felicitar també a les entrenadores dels 3 clubs : Ester, Paula, Anna i Clara.



CADETS VII
Les nostres Cadets ahir divendres varen actuar als Campionats d'Espanya Base defensant el seu muntatge molt bé, tot i petits errors van aconseguir la 31ena posició dels 75 conjunts participants.

Estem molt contents del gran treball fet per les gimnastes Carla,Nora (CRGirona),Erica,Lucia (AERQuart),Andrea (IME Palafruguell) i gràcies Paula Bataller per la gran dedicació als conjunts que portem al nivell més alt♥.





INFANTILS VII
Les Infantils del AERitmica Quart  on hi  actúa la nostra gimnasta Júlia Oriol (CRGirona), vàren actuar aquest divendres tarda-vespre. Malgrat que el resultat no va acompanyar, de tot se'n treu una experiència. No és important on s'arriba sinó com s'hi arriba...les gimnastes han treballat molt bé els darrers mesos i estem molt orgullosos. Felicitats a totes!!





  
JUVENILS  VII
Les juvenils del AERitmica Quart  on hi  actúa la nostra gimnasta Marta Omedes, han actuat  avui dissabte,  ho han brodat , quedant en una merescuda 17ena posició del total de 65 participants. Felicitats doncs al AERquart  per tan bon resultat i especialment a la Marta Omedes per la seva participació i gran treball aconseguit !!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada